moederdag 2018

Zondag 13 mei is het moederdag: En wat willen moeders nou écht op moederdag?? We hebben de moeders van De Landbouw gevraagd hoe hun droommoederdag verloopt en hebben een TOP 5 gemaakt…

Op 5: Een ontbijtje met echt lekkere dingen, maar NIET in bed! Okay even dan, maar dan hup aan die strak gedekte tafel.

Op 4: Zet mama af bij de manicure/pedicure voor een uitgebreide treatment. En oh ja, zet alleen mama af hè, dus niet de kinderen!

Op 3: Een grondige schoonmaakactie, door iemand zijnde niet-mama.

Op 2: Liefde en aandacht, respect en dankbaarheid. Het leukste is om dit echt op te schrijven, dan kan mama er nog af en toe eens naar kijken op moeilijke dagen. Geef mama vandaag ook extra veel knuffels, dan wordt de dag een feestje. En papa, ga niet al na het ontbijt weer over tot de orde van de dag, moederdag duurt écht de héle DAG.

En op 1….. tromgeroffel….: Een gezellig heerlijk etentje met het gezin zonder voorafgaande boodschappen, pruttelende pannen in de keuken en een berg afwas!

De Landbouw komt vanzelfsprekend tegemoet aan deze nummer 1 moederdagwens met een gezellig heerlijk menu van een half dozijn Zeeuwse platte 0000, een halve Canner kreeft met asperges en Hollandaisesaus en een súperverrassingsdessert met veel chocolade, aardbeien en bloemen.

Fijne moederdag moeders!!!

Moederdagmenu 2018

6 zeeuwse platte 0000, € 18,00

Halve canner kreeft met asperges en hollandaisesaus € 25,00

Chocolademoederdagdessert met aardbeien en bloemen € 12,50

Het menu is € 47,50 en de gerechten zijn ook los te bestellen.