Groepsmenu’s

Engelse vlag

HEEFT U EEN ALLERGIE, MELD HET ONS!

VOOR GROEPEN BOVEN DE 10 PERSONEN.

DIT ZIJN SLECHTS SUGGESTIES, ALLE ANDERE WENSEN ZIJN ALTIJD BESPREEKBAAR.

BIJ EEN DINER OF LUNCH IN ONZE ‘PRIVATE DINING’ RUIMTES, DE ‘HOOIZOLDER’ EN DE ‘BEDSTEE’ WORDT RESPECTIEVELIJK EEN ZAALHUUR VAN €100 EN €50 BEREKEND.

GROEPSMENU’S

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klLUNCH

GROEPSMENU 1, 2 GANGEN KEUZE 21,50

WATERKERSSOEP MET GEPOCHEERD EI EN CROUTONS

LUXE SANDWICH MET GEROOKTE BAWYKOV ZALM, RADIJS, RETTICH, BIETJES EN CASHEWNOOTJES
OF
LUXE SANDWICH MET CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN
OF
LUXE SANDWICH MET GEGRATINEERDE GEITENKAAS, DADELS, KIWI EN WALNOTEN

KOFFIE OF THEE

GROEPSMENU 2, 3 GANGEN 29,00

ROMIGE MOSSELSOEP MET BLEEKSELDERIJ EN VENKEL
OF
WATERKERSSOEP MET GEPOCHEERD EI EN CROUTONS

TONIJNTATAKI MET WASABIMAYONAISE, CHUKA WAKAME, FURIKAKE EN THAISE VINAIGRETTE
OF
CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN
OF
CAPRESE; BUFFELMOZZARELLA MET TOMAAT, VELDSLA, PIJNBOOMPITJES EN BASILICUMACETOVINAIGRETTE

APPELWALNOOTTAART VAN MENEER CHOCOLA

GROEPSMENU 3, 3 GANGEN KEUZE 37,50

SALADE MET BAWYKOV ZALM, RADIJS, RETTICH, BIETJES, CASHEWNOOTJES EN YOGHURTDRESSING
OF
STEAK TARTAAR MET KLASSIEKE GARNITUREN
OF
SALADE MET GEGRATINEERDE MEIBLOEM GEITENKAAS, KIWI, DADELS EN WALNOTEN

SLIPTONGEN MET REMOULADESAUS
OF
DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 150 GR VAN 100% BIOLOGISCH WAGYURUNDVLEES MET BACON, CHEDDAR, AUGURK, GEBAKKEN UI, TOMAAT EN CHIPOTLESAUS
OF
HANDGEROLDE COUSCOUS MET GEGRILDE AUBERGINE EN PAPRIKA, BLANKE ROZIJNEN, GRANAATAPPELPITJES EN RAS EL HANOUT

HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
OF
AMBACHTELIJK ROOMIJS

GROEPSMENU 4, 3 GANGEN KEUZE 49,00

TONIJNTATAKI MET WASABIMAYONAISE, CHUKA WAKAME, FURIKAKE EN THAISE VINAIGRETTE
OF
DUNGESNEDEN WAGYU MET NOODLESALADE, SOJABONEN, PAKSOI EN KORIANDER
OF
CAPRESE; BUFFELMOZZARELLA MET TOMAAT, VELDSLA, PIJNBOOMPITJES EN BASILICUMACETOVINAIGRETTE

HEILBOT MET RATTES (FRANSE AARDAPPELTJES), ASPERGES EN BEURRE NOISETTE MET PISTACHENOOTJES
OF
TOURNEDOS UIT ’T PANNETJE 150 GR MET BEARNAISESAUS
OF
GROENTEBURGER MET BABA GANOUSH, PECORINO EN RUCOLA

CHOCOLADEMARQUISE MET RICE CRISPIES, CRÈME PATISSERIE, MANGO EN MANGOSORBET
OF
KAASPLANK MET 4 KAZEN DOOR BOURGONDISCH LIFESTYLE GEAFFINEERD MET RINSE APPELSTROOP EN KRENTENWEGGE

EXTRA TUSSENGANG 9,50

DE VOORGERECHTEN VAN DEZE MENU’S WORDEN BEGELEID MET BROOD MET JERSEY BOTER EN TAPENADE.

DE WARME HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE FRIETJES EN HOLLANDSE SALADE.

VANZELFSPREKEND KUNNEN WIJ BIJ ALLE MENU’S REKENING HOUDEN MET ALLERGIEËN EN DIEETWENSEN.

BIJ GROEPSMENU’S BIEDEN WIJ EEN DRANKARRANGEMENT “BINNENLANDS GEDISTILLEERD” VOOR 8,50 P.P. PER UUR.

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klDINER

GROEPSMENU 1, 2 GANGEN KEUZE 31,50

WATERKERSSOEP MET GEPOCHEERD EI EN CROUTONS
OF
CAESAR SALAD MET GEGRILDE KIP, ANSJOVIS, EI, BREADFLAKES EN PARMEZAANSE KAAS

DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 150 GR VAN 100% BIOLOGISCH WAGYURUNDVLEES MET BACON, CHEDDAR, AUGURK, GEBAKKEN UI, TOMAAT EN CHIPOTLESAUS
OF
MALEISISCHE SATEH VAN BIOLOGISCHE KIPPENDIJEN MET GADO GADO EN EMPING
OF
HAWAIIAANSE POKÉ BOWL MET TEMPEH, SHICHIMI TOGARASHI, MANGO, PAPAJA, AVOCADO, SOJABONEN EN ZWARTE RIJST

KOFFIE OF THEE

GROEPSMENU 2, 3 GANGEN KEUZE 39,50

SALADE MET BAWYKOV ZALM, RADIJS, RETTICH, BIETJES, CASHEWNOTEN EN YOGHURTDRESSING
OF
CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN
OF
CAPRESE; BUFFELMOZZARELLA MET TOMAAT, VELDSLA, PIJNBOOMPITJES EN BASILICUMACETOVINAIGRETTE

GEBAKKEN DORADE MET LAMSOOR, ZEEKRAAL, PAPRIKASAUS EN MOUSSELINE
OF
GEGRILDE FREYGAARD SASHI RIBEYE, GROENE GROENTEN EN ZOETE AARDAPPELCRÈME
OF
HANDGEROLDE COUSCOUS MET GEGRILDE AUBERGINE EN PAPRIKA, BLANKE ROZIJNEN, GRANAATAPPELPITJES EN RAS EL HANOUT

HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
OF
AMBACHTELIJK ROOMIJS

GROEPSMENU 3, 3 GANGEN KEUZE 45,50

TONIJNTATAKI MET WASABIMAYONAISE, CHUKA WAKAME, FURIKAKE EN THAISE VINAIGRETTE
OF
STEAK TARTAAR MET KLASSIEKE GARNITUREN
OF
SALADE MET GEGRATINEERDE MEIBLOEM GEITENKAAS, KIWI, DADELS EN WALNOTEN

HEILBOT MET RATTES (FRANSE AARDAPPELTJES), ASPERGES EN BEURRE NOISETTE MET PISTACHENOOTJES
OF
LAMSRACK MET DOPERWTENCRÈME, MUNT, SUGARSNAPS, GROENE ASPERGES, POMMES CARRÉ EN ZWARTE KNOFLOOKSAUS
OF
GROENTEBURGER MET BABA GANOUSH, PECORINO EN RUCOLA

CHOCOLADEMARQUISE MET RICE CRISPIES, CRÈME PATISSERIE, MANGO EN MANGOSORBET
OF
AARDBEIENMOUSSE MET AARDBEIEN PANNA COTTA, GEMARINEERDE AARDBEIEN EN AMANDELKROKANT

GROEPSMENU 4, 3 GANGEN KEUZE 55,50

BAWYKOV ZALM MET ZOETZURE KOMKOMMER, RADIJS, RETTICH, BIETJES, CASHEWNOOTJES EN YOGHURTDRESSING
OF
DUNGESNEDEN WAGYU MET NOODLESALADE, SOJABONEN, PAKSOI EN KORIANDER
OF
HAWAIIAANSE POKÉ BOWL MET TEMPEH, SHICHIMI TOGARASHI, MANGO, PAPAJA, AVOCADO, SOJABONEN EN ZWARTE RIJST

HALVE KREEFT ‘THERMIDOR’
OF
TOURNEDOS UIT ’T PANNETJE 200 GR MET TRUFFELJUS
OF
RISOTTO MET WILDE BOSPADDESTOELEN EN VERSE TRUFFEL

‘PETIT GRAND DESSERT’
OF
KAASPLANK MET 4 KAZEN DOOR BOURGONDISCH LIFESTYLE GEAFFINEERD MET RINSE APPELSTROOP EN KRENTENWEGGE

EXTRA TUSSENGANG 9,50

DE VOORGERECHTEN VAN DEZE MENU’S WORDEN BEGELEID MET BROOD MET GEZOUTEN JERSEY BOTER EN TAPENADE.

DE WARME HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE FRIETJES, HOLLANDSE EN SALADE.

VANZELFSPREKEND KUNNEN WIJ BIJ ALLE MENU’S REKENING HOUDEN MET ALLERGIEËN EN DIEETWENSEN.

BIJ GROEPSMENU’S BIEDEN WIJ EEN DRANKARRANGEMENT “BINNENLANDS GEDISTILLEERD” VOOR 8,50 P.P. PER UUR

À LA CARTE VOOR GROEPEN

VOOR GROEPEN TOT 20 PERSONEN.

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klLUNCH

ROMIGE MOSSELSOEP MET BLEEKSELDERIJ EN VENKEL 10,50

CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN   14,50

ÉXTRA LEKKER MET EENDENLEVERKRULLEN 18,50

PANNENKOEKJES MET PEKINGEEND EN HOI SIN SAUS 17,50

SALADE MET GEGRATINEERDE MEIBLOEM GEITENKAAS, KIWI, DADELS EN WALNOTEN VEGA 14,00

CAPRESE; BUFFELMOZZARELLA MET TOMAAT, SPEKJES, VELDSLA, PIJNBOOMPITJES EN BASILICUMACETOVINAIGRETTE OOK VEGA ZONDER SPEKJES 16,00 14,50

SLIPTONGEN MET REMOULADESAUS, FRIETJES EN HOLLANDSE SALADE  20,50

MALEISISCHE SATEH VAN BIOLOGISCHE KIPPENDIJEN MET GADO GADO EN EMPING BIO   17,00

DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 150 GR VAN 100% BIOLOGISCH WAGYURUNDVLEES MET BACON, CHEDDAR, AUGURK, GEBAKKEN UI, TOMAAT EN CHIPOTLESAUS BIO 19,00

HAWAIIAANSE POKÉ BOWL MET KING PRAWN, SHICHIMI TOGARASHI, MANGO, PAPAJA, AVOCADO, SOJABONEN EN ZWARTE RIJST LOW FAT 15,50

ÓÓK LEKKER VEGA MET TEMPEH IN PLAATS VAN DE PRAWN LOW FAT 15,50

CHEESECAKE, VRAAG WELKE SMAAK ER VANDAAG IS…    6,50

VANILLE CRÈME BRÛLÉE MET STROOPWAFELIJS 8,50

CHOCOLADEMARQUISE MET RICE CRISPIES, CRÈME PATISSERIE, MANGO EN MANGOSORBET 9,50

2 BOLLEN AMBACHTELIJK IJS IN VERRASSENDE SMAKEN MET OF ZONDER SLAGROOM   6,00

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klDINER

VOORGERECHTEN

ROMIGE MOSSELSOEP MET BLEEKSELDERIJ EN VENKEL  10,50

STEAK TARTAAR MET KLASSIEKE GARNITUREN  15,00

PANNENKOEKJES MET PEKINGEEND EN HOI SIN SAUS 17,50

TERRINE VAN EENDENLEVER MET VERSCHILLENDE BEREIDINGEN VAN APPEL EN EEN BRIOCHE  18,50

TONIJNTATAKI MET WASABIMAYONAISE, CHUKA WAKAME, FURIKAKE EN THAISE VINAIGRETTE  17,50

SALADE MET BAWYKOV ZALM, RADIJS, RETTICH, BIETJES EN CASHEWNOTENYOGHURTDRESSING 16,00

CAPRESE; BUFFELMOZZARELLA MET TOMAAT, SPEKJES, VELDSLA, PIJNBOOMPITJES EN BASILICUMACETOVINAIGRETTE OOK VEGA ZONDER SPEKJES  16,00 14,50

HOOFDGERECHTEN

MALEISISCHE SATEH VAN BIOLOGISCHE KIPPENDIJEN MET GADO GADO EN EMPING BIO   17,00

DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 150 GR VAN 100% BIOLOGISCH WAGYURUNDVLEES MET BACON, CHEDDAR, AUGURK, GEBAKKEN UI, TOMAAT EN CHIPOTLESAUS BIO 19,00

GEGRILDE FREYGAARD SASHI RIBEYE, GROENE GROENTEN EN ZOETE AARDAPPELCRÈME   23,50

TOURNEDOS UIT ’T PANNETJE 200 GR 31,00

GEBAKKEN DORADE MET LAMSOOR, ZEEKRAAL, PAPRIKASAUS EN MOUSSELINE 21,50

HEILBOT MET RATTES (FRANSE AARDAPPELTJES), ASPERGES EN BEURRE NOISETTE MET PISTACHENOOTJES  23,50

HANDGEROLDE COUSCOUS MET GEGRILDE AUBERGINE EN PAPRIKA, BLANKE ROZIJNEN, GRANAATAPPELPITJES EN RAS EL HANOUT VEGA 16,00

GROENTEBURGER MET BABA GANOUSH, PECORINO EN RUCOLA VEGA 16,50

VRAAG NAAR ONZE GARNITUREN EN SAUZEN

DESSERTS

CHEESECAKE, VRAAG WELKE SMAAK ER VANDAAG IS…  6,50

CHOCOLADEMARQUISE MET RICE CRISPIES, CRÈME PATISSERIE, MANGO EN MANGOSORBET 9,50

AARDBEIENMOUSSE MET AARDBEIENPANNA COTTA, GEMARINEERDE AARDBEIEN EN AMANDELKOEK  9,50

KAASPLANK MET 4 KAZEN DOOR BOURGONDISCH LIFESTYLE GEAFFINEERD MET RINSE APPELSTROOP EN KRENTENWEGGE 13,50

2 BOLLEN AMBACHTELIJK IJS IN VERRASSENDE SMAKEN MET OF ZONDER SLAGROOM 6,00

Ten behoeve van de factuur (10,00 administratiekosten) bij groepslunches en -diners op rekening, vragen wij uw factuuradres, kostenplaats of ordernummer én zien wij graag uw bedrijfskaartje en handtekening op de kassabon.

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, op verzoek in te zien en gedeponeerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 52215393.


Reserveren met meer dan 10 personen kan alleen telefonisch.
Bel ons op: 070 – 511 89 65