Groepsmenu’s

Engelse vlagVOOR GROEPEN BOVEN DE 10 PERSONEN.

DIT ZIJN SLECHTS SUGGESTIES, ALLE ANDERE WENSEN ZIJN ALTIJD BESPREEKBAAR.

BIJ EEN DINER OF LUNCH IN ONZE ‘PRIVATE DINING’ RUIMTES, DE ‘HOOIZOLDER’ EN DE ‘BEDSTEE’ WORDT RESPECTIEVELIJK EEN ZAALHUUR VAN €100 EN €50 BEREKEND.

GROEPSMENU’S

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klLUNCH

GROEPSMENU 1, 2 GANGEN KEUZE 19,50

RODE LINZENCURRYSOEP

LUXE SANDWICH MET GEROOKTE ZALM, AVOCADO, WAKAME EN KOMKOMMER
OF
LUXE SANDWICH MET CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN
OF
LUXE SANDWICH MET GEITENKAAS, PEER EN POMPOEN

KOFFIE OF THEE

GROEPSMENU 2, 3 GANGEN 27,00

RODE LINZENCURRYSOEP
OF
BISQUE VAN HOLLANDSE GARNALEN EN KREEFT MET GROENE ASPERGE EN BIESLOOK

GAMBA’S MET SOBANOEDELS, TAUGÉ, BOSUI EN PITTIGE MADAME JEANETTEDRESSING
OF
CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN
OF
SALADE VAN KONINGSBOLETEN MET ARTISJOK, GROENE ASPERGE EN LIMOENPETERSELIEOLIE

APPELWALNOOTTAART

GROEPSMENU 3, 3 GANGEN KEUZE 35,50

SALADE MET GEROOKTE ZALM, KONINGSBOLETEN, ARTISJOK, GROENE ASPERGE EN
LIMOENPETERSELIEOLIE
OF
STEAK TARTAAR MET KLASSIEKE GARNITUREN
OF
BURRATA MET GEGRILDE PAPRIKA EN COURGETTE, POMODORI, RUCOLA, BASILICUM EN
ACETO BALSAMICO

SLIPTONGEN MET REMOULADESAUS, FRIETJES EN SALADE VAN KROPSLA
OF
DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 200 GR VAN 100% BIOLOGISCH RUNDVLEES MET BACON,
KAAS, AUGURK, RODE UI, TOMAAT EN CHIPOTLEMAYONAISE MET FRIETJES
OF
PARELCOUSCOUS MET GEROOSTERDE GROENTE EN MAGOR

HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
OF
AMBACHTELIJK ROOMIJS

GROEPSMENU 4, 3 GANGEN KEUZE 47,00

GAMBA’S MET SOBANOEDELS, TAUGÉ, BOSUI EN PITTIGE MADAME JEANETTEDRESSING

OF
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK MET KNOLSELDERIJ, PADDESTOELEN EN TRUFFELJUS
OF
SALADE MET GEGRATINEERDE GEITENKAAS, PEER, POMPOEN EN NOTENDRESSING

TOURNEDOS UIT ’T PANNETJE 150 GR MET BEARNAISESAUS
OF
KABELJAUWRUGFILET MET INKTVISRISOTTO, CHORIZO MET SAUS VAN LAURIER
OF
BUCATINI PASTA MET PADDESTOELEN EEN GEPOCHEERD EITJE EN TRUFFELSAUS

MOELLEUX AU CHOCOLAT MET GEPOCHEERDE PEER, AMANDEL EN PERENSORBET
OF
KAASPLANK MET 4 KAZEN DOOR BOURGONDISCH LIFESTYLE GEAFFINEERD MET MOSTARDA EN ROGGEKRENTENBROOD

EXTRA TUSSENGANG 9,00

DE VOORGERECHTEN VAN DEZE MENU’S WORDEN BEGELEID MET BROOD MET GUERNSEY BOTER EN AIOLI. DE WARME HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE FRIETJES EN HOLLANDSE SALADE. VANZELFSPREKEND KUNNEN WIJ BIJ ALLE MENU’S REKENING HOUDEN MET ALLERGIEËN EN DIEETWENSEN. BIJ GROEPSMENU’S BIEDEN WIJ EEN DRANKARRANGEMENT “BINNENLANDS GEDISTILLEERD” VOOR 8,00 P.P. PER UUR.

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klDINER

GROEPSMENU 1, 2 GANGEN KEUZE 29,50

RODE LINZENCURRYSOEP
OF
CAESAR SALAD MET GEGRILDE KIP, ANSJOVIS, EI, BREADFLAKES EN PARMEZAANSE KAAS

DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 200 GR VAN 100% BIOLOGISCH RUNDVLEES MET BACON, KAAS, AUGURK, RODE UI, TOMAAT EN CHIPOTLEMAYONAISE
OF
MALEISISCHE SATEH VAN BIOLOGISCHE KIPPENDIJEN MET GADO GADO EN EMPING
OF
BUCATINI PASTA MET PADDESTOELEN EEN GEPOCHEERD EITJE EN TRUFFELSAUS

KOFFIE OF THEE

GROEPSMENU 2, 3 GANGEN KEUZE 37,50

SALADE MET GEROOKTE ZALM, KONINGSBOLETEN, ARTISJOK, GROENE ASPERGE EN LIMOENPETERSELIEOLIE
OF
CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN
OF
BURRATA MET GEGRILDE PAPRIKA EN COURGETTE, POMODORI, RUCOLA, BASILICUM EN ACETO BALSAMICO

OP DE HUID GEBAKKEN SNOEKBAARS MET ZUURKOOL, APPELSTROOP EN KALFSJUS
OF
GEGRILDE RUNDERRIBEYE 200 GR VAN DE GREEN EGG
OF
PARELCOUSCOUS MET GEROOSTERDE GROENTE EN MAGOR

HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
OF
AMBACHTELIJK ROOMIJS

GROEPSMENU 3, 3 GANGEN KEUZE 43,50

SASHIMI VAN GEMARINEERDE TONIJN MET IJSBERGSLA, WASABINOOTJES, WAKAME EN WASABIMAYONAISE
OF
STEAK TARTAAR MET KLASSIEKE GARNITUREN
OF
SALADE VAN KONINGSBOLETEN MET ARTISJOK, GROENE ASPERGE EN LIMOENPETERSELIEOLIE

KABELJAUWRUGFILET MET INKTVISRISOTTO, CHORIZO MET SAUS VAN LAURIER
OF
GEBRADEN LIVARRUGFILET MET HACHEE VAN IBERICO VARKENSWANG
OF
BUCATINI PASTA MET PADDESTOELEN EEN GEPOCHEERD EITJE EN TRUFFELSAUS

MOELLEUX AU CHOCOLAT MET GEPOCHEERDE PEER, AMANDEL EN PERENSORBET
OF
CRÈME BRÛLÉE VAN HAAGSE HOPJES MET EEN GLAASJE HAAGSE HOPJES LIKEUR

GROEPSMENU 4, 3 GANGEN KEUZE 53,50

GAMBA’S MET SOBANOEDELS, TAUGÉ, BOSUI EN PITTIGE MADAME JEANETTEDRESSING
OF
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK MET KNOLSELDERIJ, PADDESTOELEN EN TRUFFELJUS
OF
BURRATA MET GEGRILDE PAPRIKA EN COURGETTE, POMODORI, RUCOLA, BASILICUM EN ACETO BALSAMICO

HALVE KREEFT ‘THERMIDOR’
OF
TOURNEDOS UIT ’T PANNETJE 200 GR MET TRUFFELJUS
OF
RISOTTO MET WILDE BOSPADDESTOELEN EN VERSE TRUFFEL

‘PETIT GRAND DESSERT’
OF
KAASPLANK MET 4 KAZEN DOOR BOURGONDISCH LIFESTYLE GEAFFINEERD MET MOSTARDA EN ROGGEKRENTENBROOD

EXTRA TUSSENGANG 9,00

DE VOORGERECHTEN VAN DEZE MENU’S WORDEN BEGELEID MET BROOD MET GEZOUTEN GUERNSEY BOTER EN AIOLI. DE WARME HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE FRIETJES, HOLLANDSE EN SALADE. VANZELFSPREKEND KUNNEN WIJ BIJ ALLE MENU’S REKENING HOUDEN MET ALLERGIEËN EN DIEETWENSEN. BIJ GROEPSMENU’S BIEDEN WIJ EEN DRANKARRANGEMENT “BINNENLANDS GEDISTILLEERD” VOOR 8,00 P.P. PER UUR.

À LA CARTE VOOR GROEPEN

VOOR GROEPEN TOT 20 PERSONEN.

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klLUNCH

BISQUE VAN HOLLANDSE GARNALEN EN KREEFT MET GROENE ASPERGE EN BIESLOOK 9,50

CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE, ZONGEDROOGDE TOMAAT, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN 13,50

ÉXTRA LEKKER MET EENDENLEVERKRULLEN 17,50

PANNENKOEKJES MET PEKINGEEND EN HOI SIN SAUS 16,50

SALADE MET GEGRATINEERDE GEITENKAAS, SPEKJES, PEER, POMPOEN EN NOTENDRESSING, OOK VEGA ZONDER SPEKJES 15,00

BURRATA MET GEGRILDE PAPRIKA EN COURGETTE, POMODORI, RUCOLA, BASILICUM EN ACETO BALSAMICO VEGA 15,50

SLIPTONGEN MET REMOULADESAUS, FRIETJES EN HOLLANDSE SALADE 19,50

MALEISISCHE SATEH VAN BIOLOGISCHE KIPPENDIJEN MET GADO GADO EN EMPING BIO 16,00

DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 200 GR VAN 100% BIOLOGISCH RUNDVLEES MET BACON, KAAS, AUGURK, RODE UI, TOMAAT EN CHIPOTLEMAYONAISE BIO 18,00

BUCATINI PASTA MET PADDESTOELEN EEN GEPOCHEERD EITJE EN TRUFFELSAUS VEGA 16,50

CHEESECAKE, VRAAG WELKE SMAAK ER VANDAAG IS… 6,00

TRIFLE VAN GEGRILDE ANANAS, ANANASMOUSSE EN MERINGUE 8,50

MOELLEUX AU CHOCOLAT MET GEPOCHEERDE PEER, AMANDEL EN PERENSORBET (DUURT 15 MINUTEN…!) 8,50

2 BOLLEN AMBACHTELIJK IJS IN VERRASSENDE SMAKEN MET OF ZONDER SLAGROOM 5,50

LANDBOUW-LOGO-koe-los-klDINER

VOORGERECHTEN

BISQUE VAN HOLLANDSE GARNALEN EN KREEFT MET GROENE ASPERGE EN BIESLOOK 9,50

STEAK TARTAAR MET KLASSIEKE GARNITUREN 14,00

PANNENKOEKJES MET PEKINGEEND EN HOI SIN SAUS 16,50

TERRINE VAN EENDENLEVER MET VIJGENCOMPOTE EN EEN BRIOCHE 17,50

SASHIMI VAN GEMARINEERDE TONIJN MET IJSBERGSLA, WASABINOOTJES, WAKAME EN WASABIMAYONAISE 16,50

SALADE MET ARTISJOK, KING BOLETEN EN GROENE ASPERGE EN LIMOEN PETERSELIEOLIE VEGA LOW FAT 13,50
ÉXTRA LEKKER MET GEROOKTE ZALM 16,00

BURRATA MET GEGRILDE PAPRIKA EN COURGETTE, POMODORI, RUCOLA, BASILICUM EN ACETO BALSAMICO VEGA 15,50

HOOFDGERECHTEN

MALEISISCHE SATEH VAN BIOLOGISCHE KIPPENDIJEN MET GADO GADO EN EMPING BIO 16,00

DE LANDBOUWBURGER; HAMBURGER 200 GR VAN 100% BIOLOGISCH RUNDVLEES MET BACON, KAAS, AUGURK, RODE UI, TOMAAT EN CHIPOTLEMAYONAISE BIO 18,00

GEGRILDE RUNDERRIBEYE 200 GR VAN DE GREEN EGG 20,50

TOURNEDOS UIT ’T PANNETJE 200 GR 30,00

OP DE HUID GEBAKKEN SNOEKBAARS MET ZUURKOOL, APPELSTROOP EN KALFSJUS 19,50

KABELJAUWRUGFILET MET INKTVISRISOTTO, CHORIZO MET SAUS VAN LAURIER 24,50

PARELCOUSCOUS MET GEROOSTERDE GROENTE EN MAGOR VEGA 15,00

BUCATINI PASTA MET PADDESTOELEN EEN GEPOCHEERD EITJE EN TRUFFELSAUS VEGA 16,50

VRAAG NAAR ONZE GARNITUREN EN SAUZEN

DESSERTS

CHEESECAKE, VRAAG WELKE SMAAK ER VANDAAG IS… 6,00

TRIFLE VAN GEGRILDE ANANAS, ANANASMOUSSE EN MERINGUE 8,50

MOELLEUX AU CHOCOLAT MET GEPOCHEERDE PEER, AMANDEL EN PERENSORBET (DUURT 15 MINUTEN…!) 8,50

KAASPLANK MET 4 KAZEN DOOR BOURGONDISCH LIFESTYLE GEAFFINEERD MET MOSTARDA EN ROGGEKRENTENBROOD 16,00

2 BOLLEN AMBACHTELIJK IJS IN VERRASSENDE SMAKEN MET OF ZONDER SLAGROOM 5,50

Ten behoeve van de factuur (10,00 administratiekosten) bij groepslunches en -diners op rekening, vragen wij uw factuuradres, kostenplaats of ordernummer én zien wij graag uw bedrijfskaartje en handtekening op de kassabon.

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, op verzoek in te zien en gedeponeerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 52215393.


Reserveren met meer dan 10 personen kan alleen telefonisch.
Bel ons op: 070 – 511 89 65