Kerst

De Landbouw heeft heel veel zin in de kerstdagen!

We kijken uit naar de levering van de “By far the most beautiful kerstbomen in The Netherlands, seriously, it’s true!” op ons benedenterras. De chef heeft woeste plannen met de állerlekkerste kerstmenu’s én we organiseren een gezellige kerstmarkt in onze Wintertuin.

Natuurlijk hopen we nog steeds vanaf medio december de deuren weer te kunnen openen en je aan tafel te verrassen met fijne wijn en een mooi gerecht in hogere kerstsferen. Daarvan houden we je vanzelfsprekend op de hoogte!

By far the most beautiful kerstbomen in The Netherlands, seriously, it’s true!

Vanaf 21 november is het benedenterras weer omgetoverd tot het kerstbomenbos van De Landbouw. We kunnen dit jaar haast niet wachten om ze uit te laden!! Om drukte te vermijden bezorgen we zo’n prachtige Nordmann graag bij je thuis.

Met één druk op de “Take Away”-knop kan je het gewenste bezorgmoment aangeven en laden we hem voor je in, vul dus de gewenste datum en tijdstip, afmeting en verdere benodigdheden. We sturen je een tikkie die je vooraf moet betalen. Vergeet ook vooral niet je adres te vermelden bij de opmerkingen, want anders weten we niet waar we moeten zijn.
Ze zijn gegarandeerd lekker dik en symmetrisch en houden hun naalden zeker tot en met de Kerst! Je kan natuurlijk ook gewoon langskomen om er zelf één uit te kiezen.

Kerstmarkt in onze wintertuin

Er is geen Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout, maar wel een gezellige kleine kerstmarkt in de wintertuin van De Landbouw! Er zijn leuke kerstspulletjes, grappigs voor in je boom, prachtige boeketten van Joy, sparkling sieraden om je feestjurk compleet te maken én je kan alvast de kerstgerechten van De Landbouw voorproeven.

Dus kom vooral een kijkje nemen, laat dan even weten wanneer je komt met de “reserveer” knop, zodat we het corona-technisch in goede banen kunnen leiden. Je bent ieder weekend vanaf 28 november welkom van 12:00-17:00. 

Het kerstdiner van De Landbouw

Zó knus om fijn thuis te blijven deze kerst, gezellig met je gezin een spelletje doen, een puzzel maken, oude foto’s bekijken en fantastisch eten natuurlijk!

Als je geen zin hebt om in de rij te staan bij de lekkere winkels, kan je bij De Landbouw jouw Kerstdiner vast voorbereid afhalen om thuis te serveren. 7 heerlijke gangen met een amuse van steak tartaar, een koud voorgerecht van tonijn tataki met Japanse twist, een soep met anijsgeuren, een warm winters voorgerecht van ossenstaart, eendenlever en truffel, een feestelijk dronken hertenbout als hoofdgerecht, een kaasplankje van Nederlandse bodem én een zoete climax als dessert, waarbij je smaakzintuigen op onvoorstelbare wijze worden geprikkeld.

Dit diner kan je bestellen met de “Take Away”-knop en op 24 december afhalen. Als we weer open zijn serveren we je dit menu graag op kerstavond en alle kerstdagen voor de lunch of het diner!