van 17:30 tot 21:30 uur
APPETIZERS
BROOD MET KRUIDEN BEURRE NOISETTE 7,25 đ
PITTIGE EDAMAME 4,95 đ
OOSTERSE OESTERS VAN âSANâ 4,25 per stuk
JAMĂN IBĂRICO 80 gr 21,50
OLIJFOLIE|PICKLES|TOAST
GANZENLEVER|ANSJOVIS 24,75
GEROOSTERDE BRIOCHE MET
PALING VAN EVELEENS 15,00
GANZENLEVER|ANSJOVIS 24,75
LAUWWARME GEITENKAAS|GEKARAMELISEERDE UI 12,75
ELZASSER FLAMMKUCHEN
ZALM|WASABIMAYONAISE 20,50
JAMĂN IBĂRICO|EENDENLEVER|TRUFFEL CRĂME FRAĂCHE 24,25
BURRATA|RODE UI|BASILICUM 21,50 đ
SOEP
KREEFTENBISQUE 14,95
HERFSTSOEP MET VERGETEN GROENTE 11,00 đ
VOORGERECHTEN
CEVICHE VAN ZEEBAARS 19,25
JALAPEĂO|TIJGERMELK
TATAKI VAN TONIJN 20,50
KOMKOMMER|WASABIGEMBERDRESSING
STEAK TARTAAR 18,25
TERIYAKI|GEMBER|YUZU|OESTERSAUS
RIJSTFLENSJES MET CRISPY PEKINGEEND 21,50
KOMKOMMER|TAUGĂ|HOISIN
TERRINE VAN GANZENLEVER 32,50
SINAASAPPELZESTE|CALVADOSSAUS|TOAST
RODE EN GELE BIET MET BURRATA 19,50 đ
PISTACHENOTEN|BRAMEN
HOOFDGERECHTEN
OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARS 30,50
BEURRE BLANC|YUZU|FRIETJES
FISH & CHIPS 29,50
KABELJAUW|SLA|FRIETJES|SRIRACHAMAYO
PASTA RIGATONI 35,75
KREEFT|SAUS VAN NOORDZEEKRAB|DRAGON
RIBEYE STEAK 30,50
TERIYAKISAUS|KNOFLOOK CHIPS|SLA|FRIETJES
âSURF & TURFâ GAMBAâS EN BEARNAISESAUS 43,50
TOURNEDOS 170 gr OP 3 MANIEREN
âSALSA VERDEâ 37,95
âSURF & TURFâ GAMBAâS EN BEARNAISESAUS 43,50
âROSSINIâ EENDENLEVER EN RODE PORTSAUS 47,95
SALADE|FRIETJES
CĂTE DE BOEUF ± 750 gram 93,50
BEARNAISESAUS|SALADE MESCLUN|FRIETJES
CITROENRISOTTO 24,75 đ
SPINAZIE|BASILICUM|PETERSELIE|RICOTTA
-----
MENU VAN DE CHEF
3 GANGEN MENU 49,50
-----
RAVIOLI VAN ZEEVRUCHTEN, KREEFT EN SPINAZIE 18,25
PARELHOENFILET MET RODE PORTJUS 30,25
STOOFPEERTJE MET KANEELIJS EN SPECULAASCRUMBLE 10,50
DESSERTS
AFFOGATO 10,50
VANILLE IJS|ESPRESSO|KAHLĂA|KARAMELAMANDELEN
SGROPPINO 9,50
CITROENSORBET|WODKA|PROSECCO
ESPRESSO MARTINI 13,75
CITROENMERINGUETAARTJE MET IJS 10,50
CHEESECAKE MET IJS 10,50
ECLAIR VAN CHOCOLADEMOUSSE 10,50
3 SOORTEN ROOMIJS 10,50
KAASPLANKJE MET 4 HEERLIJKE KAZEN 19,25
from 17:30 till 21:30
APPETIZERS
BREAD WITH HERB BEURRE NOISETTE 7.25 đ
SPICY EDAMAME 4.95 đ
EASTERN OYSTERS FROM "SAN" 4.25 each
JAMĂN IBĂRICO 80g 21.50
OLIVE OIL | PICKLES | TOAST
DUCK LIVER | ANCHOVIES 24.75
ROASTED BRIOCHE WITH
EEL FROM EVELEENS 15.00
DUCK LIVER | ANCHOVIES 24.75
WARM GOAT CHEESE | CARAMELIZED ONION 12.75
ALSATIAN FLAMMKUCHEN
SALMON | WASABI MAYONNAISE 20.50
JAMĂN IBĂRICO | DUCK LIVER | TRUFFLE CRĂME FRAĂCHE 24.25
BURRATA | RED ONION | BASIL 21.50 đ
SOUP
LOBSTER BISQUE 14.95
AUTUMN SOUP WITH FORGOTTEN VEGETABLES 11.00 đ
STARTERS
SEA BASS CEVICHE 19.25
JALAPEĂO | TIGER'S MILK
TUNA TATAKI 20.50
CUCUMBER | WASABI-GINGER DRESSING
STEAK TARTARE 18.25
TERIYAKI | GINGER | YUZU | OYSTER SAUCE
RICE PANCAKES WITH CRISPY PEKING DUCK 21.50
CUCUMBER | BEAN SPROUTS | HOISIN
TERRINE OF DUCK LIVER 32.50
ORANGE ZEST | CALVADOS SAUCE | TOAST
RED AND YELLOW BEET WITH BURRATA 19.50 đ
PISTACHIOS | BLACKBERRIES
MAIN COURSES
SKIN-ON PAN-SEARED SEA BASS 30.50
BEURRE BLANC | YUZU | FRIES
FISH & CHIPS 29.50
COD | LETTUCE | FRIES | SRIRACHA MAYO
RIGATONI PASTA 35.75
LOBSTER | NORTH SEA CRAB SAUCE | TARRAGON
RIBEYE STEAK 30.50
TERIYAKI SAUCE | GARLIC CHIPS | LETTUCE | FRIES
âSURF & TURFâ PRAWNS AND BEARNAISE SAUCE 43.50
TENDERLOIN 170g IN 3 WAYS
âSALSA VERDEâ 37.95
âSURF & TURFâ PRAWNS AND BEARNAISE SAUCE 43.50
âROSSINIâ DUCK LIVER AND RED PORT SAUCE 47.95
SALAD | FRIES
CĂTE DE BOEUF ± 750g 93.50
BEARNAISE SAUCE | MESCLUN SALAD | FRIES
LEMON RISOTTO 24.75 đ
SPINACH | BASIL | PARSLEY | RICOTTA
-----
CHEF'S MENU
3-COURSE MENU 49.50
-----
RAVIOLI WITH SEAFOOD, LOBSTER, AND SPINACH 18.25
GUINEA FOWL FILLET WITH RED PORT JUS 30.25
STEWED PEAR WITH CINNAMON ICE CREAM AND SPECULOOS CRUMBLE 10.50
DESSERTS
AFFOGATO 10.50
VANILLA ICE CREAM | ESPRESSO | KAHLĂA | CARAMELIZED ALMONDS
SGROPPINO 9.50
LEMON SORBET | VODKA | PROSECCO
ESPRESSO MARTINI 13.75
LEMON MERINGUE PIE WITH ICE CREAM 10.50
CHEESECAKE WITH ICE CREAM 10.50
CHOCOLATE MOUSSE ECLAIR 10.50
3 TYPES OF ICE CREAM 10.50
CHEESE PLATE WITH 4 DELICIOUS CHEESES 19.25