Vergaderen

Engelse vlagVergaderen in wassenaar

Twee vergaderruimtes

Op onze 1e etage bevinden zich 2 karakteristieke vergaderruimtes die een ontspannen en sfeervolle ambiance bieden om te vergaderen die u elders niet snel zult vinden.

De ruimtes zijn van alle faciliteiten voorzien en hebben een eigen entree en wc’s. U kunt hier volledig selfsupporting gebruik maken van de eigen koffie-, thee- en frisdrankvoorzieningen, zodat wij u niet storen tijdens uw vergadering. Voor de lunch of het diner tijdens uw vergadering kunt u uw bestelling doorgeven en wij serveren uw gerechten aan uw vergadertafel.

Vergaderen in wassenaar

De Bedstee

De kleine ruimte kan tot 6 personen herbergen en heet de ‘Bedstee’. De grotere ruimte kan tot 12 personen herbergen en heet de ‘Hooizolder’.

———-

Zaalhuur

zaalhuur bedstee 4 uur:          85,00
zaalhuur bedstee 8 uur:        110,00
zaalhuur bedstee 12 uur:      130,00
zaalhuur hooizolder 4 uur:    160,00
zaalhuur hooizolder 8 uur:    235,00
zaalhuur hooizolder 12 uur: 280,00

———-

Bij de zaalhuur zit gebruik van alle faciliteiten, waaronder tafellinnen, flip-over, beamer, schrijfgerei en blocnotes, inbegrepen.

Vergaderen in wassenaar

De Hooizolder

Wij adviseren voor het gebruik van een laptop aan de beamers bij voorkeur gebruik te maken van een windows computer, of bij gebruik van een mac zelf zorg te dragen voor de benodigde verbindingssnoeren.

Vergaderen is mogelijk van ‘s ochtends 9:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur.

Bij vergaderingen zijn de vergaderzaal en ons restaurant voor uw deelnemers toegankelijk va 30 minuten vóór de gereserveerde aanvangstijd van uw vergadering.

Ons internet is vanwege onze landelijke ligging helaas niet de snelste, wij adviseren daarom (film)presentaties voor uw meeting op schijf voor te bereiden.

———-

Eten & drinken

VERGADERARRANGEMENTEN

VERGADERARRANGEMENT BASIS 4 UUR 16,50 P.P.
VERGADERARRANGEMENT BASIS 8 UUR 21,50 P.P.
VERGADERARRANGEMENT BASIS 12 UUR 26,50 P.P.

DIT VERGADERARRANGEMENT BESTAAT UIT ONBEPERKT KOFFIE, THEE, BRONWATER, FRISDRANK, KOEKJES EN FRUIT EN IS MINIMAAL VERPLICHT BIJ EEN VERGADERING.

LUNCH

VERGADERLUNCH BASIS

GEVARÏEERDE SANDWICHES 11,00 P.P.

VERGADERLUNCH 1

GEVARÏEERDE SANDWICHES EN SOEP 15,00 P.P.

VERGADERLUNCH 2

GEVARÏEERDE SANDWICHES, SOEP EN SALADE 19,00 P.P.

DINER

VERGADERDINER BASIS

VERGADERBUFFET MET EEN VARIATIE VAN VEGETARISCHE EN VIS- EN VLEESGERECHTEN 20,50 P.P.

VERGADERDINER 1

VERGADERBUFFET MET EEN VARIATIE VAN VEGETARISCHE EN VIS- EN VLEESGERECHTEN EN GARNITUREN 24,50 P.P.

VERGADERDINER 2

VERGADERBUFFET MET DIVERSE VOORGERECHTEN EN EEN VARIATIE VAN VEGETARISCHE EN VIS- EN VLEESGERECHTEN MET GARNITUREN 30,50 P.P.

TAARTBUFFET

EEN VARIATIE VAN HEERLIJKE TAARTEN 8,50 P.P.

De diverse gerechten worden tegelijkertijd opgediend, zodat wij u zo min mogelijk storen tijdens uw vergadering. Het is ook mogelijk tijdens de vergadering gebruik te maken van onze groepsmenu’s.

Vergaderlunches en -diners worden niet in het restaurant geserveerd.

———-

VERGADER OPSTELLINGEN

Voor De Hooizolder hebben we verschillende vergaderopstellingen beschikbaar. Hieronder tref je een aantal voorbeelden:

vergaderopstellingen

———-

Ten behoeve van de factuur (10,00 administratiekosten), bij vergaderen op rekening, vragen wij uw factuuradres, kostenplaats of ordernummer én zien wij graag uw bedrijfskaartje en handtekening op de kassabon.

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, op verzoek in te zien en gedeponeerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 52215393.


Vergaderen is mogelijk van ‘s ochtends 9:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur. Voor reserveringen en vragen kunt u contact met ons opnemen.